I väntan på 2012

här bor

Åt ena hållet…

jag

… och åt andra hållet.

Dimman föll på sitt typiska vis denna eftermiddag; tätt men mjukt som en grå sammetsgardin, och strax därefter svepte nyårkskvällens mörker in den här platsen där jag råkar bo. På grund av viss slutet-på-året-utmattning så blir det en extraordinärt lugn kväll. Döttrarna är på fest men jag, sambon och min son inväntar nu vår goda vän Emma – förövrigt en av jorden mest sympatiska personer, vi har känt varandra sedan ungdomen – för att äta middag.

Gott nytt år till alla er, mina vänner, fiender och även ni som förhåller er fullkomligt likgiltiga till mig. Rock on! Så ses vi på andra sidan för strategidiskussioner och omgruppering.

THERE ARE 7 COMMENTS ON “I väntan på 2012”

Mikael Båth

31. December 2011 at 20:47

Bild nummer två gillas. Gott nytt år.

Andreas E

1. January 2012 at 08:32

Jag älskar Jakriborg. Bästa stadsplaneringsprojektet jag vet.

Jenny Maria

1. January 2012 at 12:27

Det är coolt och fint här. Synd att det inte verkar bli så som de först planerade för: att göra Jakriborg riktigt stort med hotell och annat som hör en liten stad till.

Tack och detsamma Mikael och Göran. :)

Gunnar Strandberg

10. January 2012 at 23:00

Jenny Maria, var är första bilden tagen? Väldigt vacker plats, på väldigt många vis. Det finns en naturens ödmjuka obändlighet över den. Finfint.

Jenny Maria

11. January 2012 at 00:41

Den är tagen precis här utanför där jag bor. I Hjärup utanför Jakriborg. Dimman gör att man inte ser åkrarna som tar vid och lite spridd bebyggelse. Men det var fint sagt!

Gunnar Strandberg

11. January 2012 at 15:55

Trodde att åkern var havet… Dags att använda läsglasen oftare : )

Men fin plats ändå.

COMMENT ON THIS POST