Konstdebatt i juli

Nimis

Jag är förtjust i Nimis och Arx. Verkens kvalitet engagerar mig sannerligen, de är som om de vuxit upp ur marken, något organiskt men samtidigt så gjorda av människa, både järnålder och okänd framtid.

I förra inlägget lovade jag att återkomma i figurationskonstdebatten och jag håller på med en text men den är något urartad. Jag skriver trots det klart den, kanske kan den intressera någon. Exakt när vet jag inte men det är inte för att jag semestrar – det gör jag inte, jag arbetar.

Läs debatten som finns på Axessbloggen, och på Lars Vilks blogg, här, här, här och här, läs också de i många fall intelligent skrivna kommentarerna. Värsta bästa konstdebatten så här i mitten av juli.

Idag ska jag klippa mig.

THERE IS ONE COMMENT ON “Konstdebatt i juli”

Christian Irjala

13. August 2009 at 11:27

Tack JennyMaria!

Fantastisk bild och en för mig helt ny bekantskap.

Tack igen!

COMMENT ON THIS POST