Ming & Tiny

mingtiny.jpg

Jag bad Ming hålla upp min A World History of Photography för att få en bild till det här blogginlägget som länkar till min text om fotografen Mary Ellen Mark på Kvällsposten Kultur idag. Bilden till höger föreställer Tiny, fotograferad av Mark år 1983, och den är med på utställningen.

Tanken var att skriva om Sveriges dokumentärklimat genom att utgå från Mark. Jag önskar min text vore lite bättre, jag har en poäng men får inte helt fram den.

Conny C-A Malmqvist står för recensionen av själva Mary Ellen Mark- utställningen. Se den innan den lämnar Sverige ☺

THERE IS ONE COMMENT ON “Ming & Tiny”

Mary Ellen Mark at Fotografiskt

24. February 2008 at 23:13

[...] även Jenny Maria Nilssons bloggpost och hennes intressanta artikel på KvP Kultur om Mark. Andra bloggar på bloggar.se om: [...]

COMMENT ON THIS POST