Anonym uppmuntran och dess konsekvenser

present

Ni vet hur man alltid hoppas att det ska finnas något spännande i posten men så gör det aldrig det. Tills nu för några veckor sedan när ett paket med små kakor, Brysselkex fick jag sedan veta, anonymt tillsändes mig. Vem? tänkte jag såklart. Paketet var utsökt både till form och till innehåll, noga inslaget, ytterst i vad jag tror är hyllpapper och försett med min adress givetvis men också en frysetikett med en liten pingvin där någon skrivet ”Uppmuntran från Facebookgruppen” – med en vacker och tydlig handstil. Poststämplat i Stockholm.

Jag hann äta lite på en av kakorna innan jag insåg att jag borde fotografera, kanske skulle ingen ge sig till känna och det jag sätter i mig nu är bevis, tänkte jag, och jag ville gärna ”hunt down” personen och tacka. Kakorna kom i rättan tid när jag satt och tyckte synd om mig själv. Jag avbröt självömkandet, gjorde kaffe, fikade och gick vidare. Kakorna inte bara gladde mig utan gav också ett gott resultat.

Till en början misstänkte jag någon av tjejerna som gått med i mitt ickesurfande – Malin eller Therese – eftersom det stod FB-gruppen på etiketten men så insåg jag att hela utförandet pekade på Rävjägarns personlighet. Rävjägarn är en omsorgsfull person, ett utmärkt exemplar av Homo Sapiens – förutom då själva jagandet av rävar.

THERE ARE 7 COMMENTS ON “Anonym uppmuntran och dess konsekvenser”

Rävjägarn

5. April 2010 at 17:35

Tänk, en gång skickade jag en pion. Tyvärr räckte inte mina slantar, jag hade bara 60 kronor. En utmärkt ung man på bussgodset “räknade om” och då sjönk priset från ett par hundra till min nivå.

Therese E

5. April 2010 at 18:14

Jag önskar fortfarande att det var jag!

Malin

5. April 2010 at 18:32

Jag önskar också att det varit jag :) och glad att varit en av de misstänkta!
(tyvärr var en annan nätrelaterad “överraskning” just under dessa dagar mindre rolig el uppmuntrande, så jag är ledsen om jag var lite “kort” när du frågade…)

Jenny Maria

5. April 2010 at 19:04

Vilken fin historia och vilken bra tradition att ha – att skicka saker.

Vi får låta oss inspireras Therese,

Du var inte kort Malin, hoppas det ordnade sig. Fick du veta vem det var?

Ann

6. April 2010 at 14:18

Vad roligt att ha dig tillbaka! Jag tror nog att hela cyberrymden hälsar dig välkommen.

Jenny Maria

6. April 2010 at 15:02

Jag bestämmer mig för att betrakta dig som representant för cyberrymden (en utmärkt sådan dessutom) och tackar!

Välkommen hem från det laglösa Norrland.

Tweets that mention Anonym uppmuntran och dess konsekvenser | Jenny Maria -- Topsy.com

6. April 2010 at 17:37

[...] This post was mentioned on Twitter by Jenny Maria Nilsson. Jenny Maria Nilsson said: "Ni vet hur man alltid hoppas att det ska finnas något spännande i posten men så gör det aldrig det. Tills nu" http://jennymaria.com/?p=1221 [...]

COMMENT ON THIS POST