Medan jag väntade på Therese…

By the railway line

… tog jag den här bilden.

THERE ARE 12 COMMENTS ON “Medan jag väntade på Therese…”

Thomas L

5. May 2010 at 10:26

Hm. Landskrona?

Tweets that mention Medan jag väntade på Therese… | Jenny Maria -- Topsy.com

5. May 2010 at 10:33

[...] This post was mentioned on Twitter by Jenny Maria Nilsson. Jenny Maria Nilsson said: Bildblogg http://jennymaria.com/?p=1291 [...]

Thomas L

5. May 2010 at 10:43

Ah, jag tyckte att jag kände igen perrongen :) Bodde där en period för 9, 10 år sedan. Uppfattade bitvis staden som ganska trevlig.

Jenny Maria

5. May 2010 at 10:45

Då var du väl typ ett barn? Det krävs begåvning för att gilla Landskrona.

Therese E

5. May 2010 at 12:05

Haha, jag tyckte att det lilla jag såg var fint! Det kan iofs ha att göra med att jag är en sådan rookie när det kommer till Skåne, rena rama Ingegerd Waaranperä faktiskt, så jag tycker att allt är så storslaget och fint.

Jenny Maria

5. May 2010 at 12:34

“rena rama Ingegerd Waaranperä faktiskt” – kan jag citera dig där? :D

Waaranperäs beskrivning av “skåningen” var kanske den sämsta någonsin.

Thomas L

5. May 2010 at 14:49

Ett barn? Ha ha, ja nästan. Jag var 19 år och hade precis flyttat ner till Skåne för att börja plugga på LTH. Eftersom jag inte fick tag på något boende i Lund, bodde jag i Landskrona det första dryga halvåret. Det var ett fint foto av perrongen, det lockade fram milt sentimentala känslor hos mig.

Landskrona har så mycket potential; det ligger så fint till vid havet, man kan ta sig till Ven, det finns ett icke försumbart antal fina byggnader i staden, läget är idealiskt ur transportsynpunkt, och så vidare.

Therese E

5. May 2010 at 18:11

Feel free to quote! :)

Jenny Maria

6. May 2010 at 14:25

Thomas! Du ser ut som 12 på din ikon. Det var den jag utgick från ;)

Thomas Nydahl

6. May 2010 at 14:31

Waaranperäs beskrivning av “skåningen” var kanske den sämsta någonsin.

Jenny, jag tror du formulerade det bra. Hade en skåning skrivit något liknande om en människa från ett annat landskap eller en annan nation hade det tagit fyr. Men en fin dam på DN kan skriva så utan att det leder till någon anmärkning. Jag finner det särskilt anmärkningsvärt i dessa dagar.

Jenny Maria

6. May 2010 at 15:44

Men om beskrivningen åtminstone varit träffande. Den kändes mest fånig.

COMMENT ON THIS POST