Mina släktingar

det är farligt att röka

Stig Björkman har intervjuat Scorsese angående Bergman, resultatet publicerades i DN i helgen. Björkman har tagit fotografiet ovan. Vilket jag generöst nog fick köpa till självkostnadspris, det vill säga för vad kopian kostade. Så snällt, för jag är mycket förtjust i det. Det hänger i vår hall.

Mina släktingar brukar fråga ”Är det dina kompisar?”. Ja, det är det, brukar jag säga då. Mina kompisar frågar ”Är det dina släktingar?”. Ja, det är det, svarar jag då.

Nej det gör jag inte. För det är Colin Farrell, Ewan McGregor och Tom Wilkinson under en paus i inspelningen av Woody Allen-filmen Cassandra’s Dream.Björkman var där för att intervjua Allen och hängde, som jag förstod det, med honom under några inspelningsdagar.

Jag älskar det fotot, för ”grabbarna” är helt ’out of character’, både från sina roller i filmen Cassandra’s Dream och de roller de har som skådisar i världen. Kaffe och rökpaus på jobbet liksom, någon tar en bild, lite jobbigt.

Alla ser vilka de är om de tittar noga men utan de normala rummen, de vanliga ramarna som filmstjärnor och kändisar vistas i så tolkar personer inte innehållet korrekt. Och rummet bilden visas i, min hall, vilseleder också.

THERE ARE 4 COMMENTS ON “Mina släktingar”

Carina

11. May 2010 at 17:50

Åh vilken underbar bild. Här är en av mina gamla favoriter. http://www.nga.gov.au/Federation/Detail.cfm?WorkID=96378

Den sitter på min vägg men det är aldrig någon som har frågat om det är mina vänner. Eller släktingar :)

Tweets that mention Mina släktingar | Jenny Maria -- Topsy.com

11. May 2010 at 18:10

[...] This post was mentioned on Twitter by Jenny Maria Nilsson. Jenny Maria Nilsson said: Mina släktingar brukar fråga ”Är det dina kompisar?” http://jennymaria.com/?p=1308 [...]

Rävjägarn

11. May 2010 at 18:46

Några vänner i Berlin har en bild som är snarlik denna i hallen: http://static.open.salon.com/files/reagan_jackson1246282492.jpg
Deras bild är dock bättre, alla ser framgångsrikare ut och Michael är rödklädd med guldgalonering. Åttiotal och framgång!

Jenny Maria

12. May 2010 at 09:28

Carina, den där bilden är snygg! Tack för att jag fick se den.

Vilken bild Rävjägarn! De tre på samma foto. Fast vilka de är är långt mer lättolkade än på min bild. Jag skulle gärna ha den bilden själv.

COMMENT ON THIS POST