Lucky Luciano glasade Novoflex

Den ende

På fem minuter satte jag ihop den här, som om jag var sinnessjuk. Ibland kommer ett brännande pysselbehov över mig. Textcollage är för övrigt det nya mediet, det eller tygtryck, eller rökringar. Eller snaps.

I all hast något om det som är känt som sociala medier och bloggar. Bloggar utgör gemensamt en plattform med material av väldig spridning i åsikter och kvalitet. Hur skulle bloggformen generellt kunna göra något innehåll sämre? Hur kan man bedöma något utifrån den plattform det presenteras på och inte utifrån stoff och stil? När man värderar så, är man inte då en person med instrumentella bedömningsverktyg och stum inför faktisk beskaffenhet?

Några vänner säger ”jag ska inte skaffa Facebook – det är ändå snart ute”. Det finns miljoner goda skäl till att inte hänga på FB eller nätet. Men jag har aldrig haft Twitter, Facebook eller en blogg för att det skulle vara inne – utan för att det är användbart.

THERE ARE 4 COMMENTS ON “Lucky Luciano glasade Novoflex”

Per Elof Nilsson Ricklund

21. June 2010 at 09:50

Vad trevligt att du hittade till min blogg, fin återkoppling till vårt möte i samband med Immortal works i Göteborg.

Härligt att se att det finns flitiga människor som delar med sig av sin kreativitet. Försöker bli mer av en sådan person.
Jag minns de dagarna när jag sa, “jag ska aldrig skaffa en blogg!”
Ja se hur det gick. Detsamma säger jag om Facebook. Jag får kanske bara inse att jag är si så där ett år eller mer efter alla andra på såna här saker.

Jag inser användbarheten av det och fördelarna med att kunna bygga kontaktnät på så enkla sätt.
Men var skapar man tid till det…

Jenny Maria

21. June 2010 at 09:56

Min kreativitet är liten jämfört med din.

“Men var skapar man tid till det…” – där har du ju en god invändning mot FB och allt det andra. Alla måste vi prioritera och jag misstänker att somligt går förlorat i all tid som går till nätverkande.

Så har väl livet alltid varit – en fråga om att prioritera tid.

Håkan

30. June 2010 at 19:57

Tjejen på fotot håller i en Beaulieu – inte vilken filmkamera som helst!

Jenny Maria

5. July 2010 at 11:11

Vad är särskilt med en Beaulieu?

COMMENT ON THIS POST