Trailer

Thomas

Mannen på bilden är fotografen Thomas H Johnsson som snart kommer att porträtteras i en artikel i Kamera & Bild som jag har skrivit. Dessutom kommer ett reportage om den projekttermin som utgår från Fridhems Folkhögskola och som Thomas ansvarar för, som jag också har skrivit. Numret ska, som jag förstår det, publiceras i början av hösten.  Är ni snälla och förbereder er för det.

⣿ ⋅ ⋅ ⋅ ∴  ¤  • • º º ° ° ˚ ˚∞˚ ˚° °º º • •  ¤ ∴  ⋅ ⋅ ⋅  ⣿

THERE ARE 4 COMMENTS ON “Trailer”

Marie Rosenqvist

15. July 2010 at 01:37

Jag rör mig inte ur fläcken…

Thomas, Thomas – min idol…
Jenny Maria…
Gör Thomas rättvis, annars får du stryk…

Förlåt, mitt dåliga skämt.

/Marie

Jenny Maria

15. July 2010 at 08:55

Vi får väl se. Men du ska veta en sak – jag är rätt stark! ;)

Jenny Maria

20. July 2010 at 10:47

Laura, förlåt, är det förkortningar? Jag förstår inte helt.

COMMENT ON THIS POST