Under en mild och stormig natt

Böcker

Bokpaket idag – mikket, mikket najz som litteraturvetaren och kritikern Therese Eriksson skulle ha uttryckt det. Jag har inte råd att handla böcker men 466:- för allt det här – det är värsta billigt.

Wood upptäckte jag för något år sedan, jag är sen med allt. Men sedan dess har han blivit kritikerförebilden numero uno, han puttade ner Will Self. Self är utmärkt, oavsett vad den svårflörtade Håkan Lindgren anser.

Det är sagt att vi ska ha bokklubb och läsa Mackie på högre seminariet i filosofi de gånger ingen lägger fram något. Jag vet inte om jag hinner vara med men tänkte ändå ta tillfället i akt att läsa den där värdeteoretiska klassikern.

Det här är Rivka Galchen och Atmospeheric Disturbances är hennes debut. Boken verkar vara det Svenska Akademien refererar till som ap-bra.

THERE ARE 2 COMMENTS ON “Under en mild och stormig natt”

Therese E

7. October 2010 at 19:19

How fiction works – den har jag tänkt läsa hur länge som helst! Måste också köpa bokpaket. Mikket najz, u see.

Jenny Maria

8. October 2010 at 09:15

Har börjat på den nu och den är precis så bra som jag föreställt mig. Upplyftande.

COMMENT ON THIS POST