Poet & staty

femte juli

Femte juli.

Mötte David Stenbeck, som driver utmärkta nättidskriften Rymden, i Folkets park. Läs Rymden och bli med i deras Facebookgrupp.

THERE ARE 6 COMMENTS ON “Poet & staty”

Du vet vem

6. July 2012 at 17:36

Jag gillar den här bilden.

Ida

23. July 2012 at 18:22

Jag tyckte Rymden verkade intressant tills jag just läste intervjun med mig själv. Sjukt hedrande och roligt att bli uppmärksammad på en sådan sida, men intervjun var fruktansvärt avskalad och anpassad. En aningens trist, tycker jag…

Jenny Maria

23. July 2012 at 19:05

Vad tråkigt att du känner så! :( Jag läste intervjun nu och det består till relativt stor del av citat. Känner du dig felciterad?

Ida

25. July 2012 at 17:56

Nja, inte direkt felciterad. Det är ju en journalists rätt att använda intervjumaterialet som hon vill, så det är väl en smaksak. Men jag tog upp så mycket andra saker om det här med bakomliggande tankar hos fotografier, om fototrender och hur internet och möjligheten till snabb bekräftelse påverkar mitt fotande. Tyckte personligen att det hade varit intressantare läsning. Plus att svar fanns med som refererade till frågor som tagits bort.

Jenny Maria

26. July 2012 at 20:20

Aha, det där är ju svårt. Det kanske är så att ni har olika syn på vad som var det mest intressant? Som kom fram alltså. Om det är rena intervjuer brukar jag låta den intervjuade se citaten. Men jag säger alltid att jag bara ändrar det som är fel, för det är omöjligt att låta någon börja diktera vad man ska skriva.

Det handlar också om temperament. Vissa människor förstår varandra bättre.

Ida

27. July 2012 at 18:47

Ja, hon fick förmodligen svar på det hon undrade över. Att jag sen for iväg i andra resonemang utifrån frågorna kanske inte var intressant för någon annan än mig :) Ju mer jag läst inlägget desto mer har besvikelsen lagt sig, jag tror att jag bara var helt uppe i mina egna tankar som väcktes medan jag skrev, och blev sedan akut besviken när inget av det kom med. Svårt, helt klart. Men rätt spännande, det där.

COMMENT ON THIS POST
    Archive