Sjöfartsgudinnan

sjofartsgudinnan.jpg

”I allas ögon” – en jävligt rolig utställning på Dunkers i Helsingborg.

Min text om utställningen hittar du på Kvällsposten Kultur idag.

Sådan super trevlig dag jag hade i Helsingborg, först kollade jag utställningen och då träffade jag ett gäng herrar vilka var vänner sedan tonåren. Efter det gick jag på stan för att leta upp de aktuella konstverken med hjälp av fin bok och karta som jag fått på Dunkers och då mötte jag Rut som nämns i texten.

Förresten, har du helkroppstatueringar, bor i södra Sverige och kan tänka dig att bli fotograferad naken – hör av dig. :-)

THERE ARE 3 COMMENTS ON “Sjöfartsgudinnan”

Niklas

22. July 2008 at 09:37

Vad roligt att läsa artikel i kvällsposten! Jag var nyligen i Helsingborg men missade utställningen fullständigt. Däremot besöktes andra utställningar i Skåne-Köpenhamn. Jag ska säga till min käre pappa att genast cykla ner till Dunkers!

Jag gillar din slutkläm med Ruts livsbetraktelse. Mycket bra skrivet.

Avslutningsvis kan jag säga att: Nej, jag har inga helkroppstatueringar, jag bespar mänskligheten min blottade Adamskostym.:) Däri ser jag olikheter med kandelabern, tiden är ännu inte mogen helt enkelt.:)

Jenny Maria

22. July 2008 at 19:42

Ja säg till din pappa! Kommer du från Helsingborg?

Vilken tur att jag träffade Rut! Jag brukar fråga de “runtomkring” för att få någon reaktion om jag ska skriva om en utställning rätt ofta får jag reda på något intressant men Rut var ovanligt intelligent och välformulerad.

LOL – kanske är min blogg fel forum att söka efter de helkroppstatuerade i men jag är dem på spåren.

Tids nog kommer vår Kandelaber tid :-)

Jennymaria

12. January 2011 at 21:10

Jennymaria…

[...] something about jennymaria[...]…

COMMENT ON THIS POST