sluta-da.jpg

Rekvisita i ett av ”rummen” på Ikea – någon dekoratör ville kanske meddela något?

Min statistik avslöjar att piratanhängare hoovrar denna blogg, kanske ivriga efter ett nytt byte? Kom tillbaka efter lördagen, då har jag haft en ny artikel i Helsingborgs Dagblad som jag länkar upp till – om jag orkar.

Då blir det åter dags att spamma mig med mail och kommentarer om att jag är en teknikfientlig, bakåtsträvande, obegåvad, övervakningslysten, ovetenskaplig, oseriös, okunnig och trög Gestapo-person och ni kan i er stora nåd fortsätta försöka leda mig in på den rätta vägen – The Falkvinge Väg.

THERE ARE 8 COMMENTS ON “”

Karin

18. December 2008 at 15:45

Ja ! lite mystiskt och “festligt” om någon lagt boken där för att någon annan observant person skulle lägga märke till den och dess innehåll.
Hoppas du vet Jenny att jag inte är piratanhängare, har för mig att vi diskuterat detta en gång. Hoppas du inte kopplade min kommentar till att du skulle vara trög -Gestapo-person. (jag som dessutom själv är halvtysk ) Min mening var bara att förtydliga för den som inte förstod din mening om frihetens betydelse i just det sammanhanget. Ja oj vilken debatt det blev….fortsätt skriva dina synpunkter och omdömen som du vill….jag tycker de är vettiga…och vem vet, de som känner sig påhoppade kanske har lik i garderoben…eller…

Jenny Maria

18. December 2008 at 16:42

Kära Karin

Absolut tänkte jag inte så.

Och jag är inte heller ute efter att döma vad folk tar för beslut när det gäller nedladdning utan det jag skriver om är att jag upplever piratpartiet som politiskt hycklande.

Karin

18. December 2008 at 17:05

ja, jag förstod att det var det du skrev om och förstod också att du inte dömde folk….

hjärta till dig från mig

anders

18. December 2008 at 17:37

Det finns kanske en medelväg du också kan välja?

Jenny Maria

19. December 2008 at 08:43

Ja Anders… det finns vägar för mig att gå – jag anpassar min tro efter bevisen.

Jag kommer aldrig att svälja piratpartiets agitation och de ogenomtänkta, odemokratiska lösningar som de presenterar under rubriken FRIHET. Den bilden har ingenting med sanningen att göra utan är skapad utifrån någras iver att framställa sig själv som hjältar och uppnå politisk makt.

Kanske anser du mig oresonlig och i det här avseendet är jag det, jag har ibland stort förtroende för mitt eget omdöme.

Därmed inte sagt att mina åsikter då det gäller övervakning, fuldelning eller något ämne där piraterna lyckats genomdriva sin rätt till tolkningsföreträde överensstämmer med till exempel regeringens åsikter.

I’ll do it my way ;-)

anders

20. December 2008 at 02:27

Oresonlig tror jag inte, men jag tror ni pratar lite förbi varandra, du och piratpartisterna.

Jenny Maria

21. December 2008 at 11:52

Anders, min prioritering då jag skrev artikeln var inte samtal utan kritik, jag vill klandra sådant jag finner frånstötande med deras politik.

anders

21. December 2008 at 21:55

Ja, jag förstår ju det – och det är klart att du har rätt att göra det valet. Men det behöver inte betyda att du utesluter en dialog framöver, eller hur? Just nu kritiserar många, men väldigt få samtalar. Det skapar också ett slags kultur som vi kommer att få leva med.

COMMENT ON THIS POST