Tack ska ni ha!

en-gang-var-jag-har.jpg

I natt drömde jag att jag åter var här, utanför biblioteket i Örnsköldsvik. Stället har gjorts mystiskt eftersom jag ofta återkommer till det i mina drömmer. Så är det med vissa platser från olika tider i mitt liv.

Har ni också det, ställen ni gång på gång återvänder till i drömmen?

Jag stod och grämde mig framför Tempos dyra och dåliga grönsaker häromdagen och då slog det mig att jag aldrig tackat. Den här bloggen har över 3000 unika läsare per månad och siffran stiger. Statistiken tyder vidare på att besökarna är inne tillräckligt länge för att läsa texterna. 3000 är säkert inte så mycket för många av er och min blogg kommer aldrig att bli ”stor” eller ens uppdaterad så ofta som vore bra. Dock har framgången varit större än jag trott vilket gör mig glad och tacksam.

Så tack!

THERE ARE 8 COMMENTS ON “Tack ska ni ha!”

A

5. March 2009 at 14:55

Nöjet är helt på min sida. Jag hoppas att du vill fortsätta blogga länge, länge. /A

Eleonora

5. March 2009 at 16:02

Kom tillbaka på riktigt!

Niklas

5. March 2009 at 20:00

Jag återvänder ofta till mitt barndomshem, vilket jag tror är det vanligaste. I vaket tillstånd har jag ingen längtan dit, även om det är roligt att komma tillbaka då och då. Det intressanta är att i drömmarna bevistas barndomshemmet med omnejd av individer som mig veterligen aldrig satt sin fort där.

3000 unika läsare!!! Helt fantastiskt! Det förtjänar du. Du erbjuder ju både kunskap och vackra professionella alster du själv presterat.

Hoppas verkligen att du fortsätter!

Antti

6. March 2009 at 07:12

Det är vi som ska tacka. Din blogg är en oas i internetöknen!

Jenny Maria

6. March 2009 at 09:48

Tack A – ☺

Eleonora – jag kommer – vi ska hyra Elins stuga i Moliden till sommaren.

Niklas, så är det nog barndomsplatser är de som stannar kvar längst, andra platser har perioder men försvinner sedan. Jag drömmer ofta om den vägen jag gick till skolan i lågstadiet och om Arlöv, där jag bodde först – ett miljonprogram. Jag drömmer att jag är i skuggan av de där höga husen – det är alltid mardrömmar.

Tack Antti, jag gillar den komplimangen ☺, min grundfilosofi är att om man tänker ta ett ”rum” i anspråk, oavsett vilket ”rum” det är: en scen, ett galleri, ett seminarie eller en plats på nätet så ska det finnas en formulerad tanke bakom.

Jag funderar på hur jag framöver kan göra bloggen än mer intressant, bjussa på mer. Skapa en känsla av tidning som handlar om sådant som intresserar mig. Jämfört med de artiklar jag skriver för traditionella media så går det att i högre utsträckning hålla en personlig ton på bloggen och det har ett värde.

Dag

6. March 2009 at 13:52

Även jag tackar. Jag känner mig lite smartare efter ett besök här och lite fylld av avund eftersom jag gärna hade tagit lika bra bilder som du. Vilket du känner till.

Jenny Maria

7. March 2009 at 09:41

Dag, jag önskar jag kunde visa dina ord för min lågstadielärare.

Jag har funderat på att lägga ut foto och kameratips som någon separat ruta men jag funderar på vilken nytta folk skulle ha av det.

Jenny Maria

7. March 2009 at 09:41

Dag, jag önskar jag kunde visa dina ord för min lågstadielärare.

Jag har funderat på att lägga ut foto och kameratips som någon separat ruta men jag funderar på vilken nytta folk skulle ha av det.

COMMENT ON THIS POST