Kära alla…

komma.jpg

till.jpg

skrivande.jpg

… blombilder, jag är inte förtjust i dem. Mycket sällan gillar jag naturbilder, det är en av mina svagheter. Natur gillar jag – vem gör inte det? – men generellt inte natur översatt till bild. Vackert är ofta tillräckligt för mig då det gäller måleri men sällan i ett fotografi.

Möjligen har ni uppmärksammat att det är dålig aktivitet på den här bloggen, jag vill gärna påpeka att det är tillfälligt. Någon typ av fälla har slagit till över rygg och ben på mig, en slags skolavslutnings/deadline-fälla som jag förefaller ha gillrat själv. Snart har jag dock arbetat mig ur den.

Tills dess
❤ ❤ ❤

THERE ARE 2 COMMENTS ON “Kära alla…”

AntonYmer

15. June 2009 at 00:48

Det är lugnt. Några av oss andra gillar naturbilderna desto mer. Jag gillar speciellt det här mörka, mystiska, underexponerade bilderna. De tilltalar mig.

Det är som när Frodo, i Sagan om Ringen, frågar Gollum var han har varit.
- Smugit!

Jenny Maria

15. June 2009 at 10:32

Åh tack Anton. Jo jag betraktar det som en mista i min personlighet att ha svårt att fascineras av naturbild oavsett hur bra de är. Fast ibland så…

Jag vill att ett foto ska bli mer intressant från stunden det tas men med naturbilder är det oftast motsatsen.

Men nu gillar jag de mer när du skrev så där ”smugit” – det var det jag gjorde.

COMMENT ON THIS POST