Lundagård är estetiskt perfekt

ande-och.jpg

materia1.jpg

Gubbar på sockel åter igen. Jag hade med kameran av helt andra anledningar men drogs obönhörligt till de här bysterna.

Se här en text om Skissernas Museums aktuella utställning. Publicerad i KvP igår.

< ∗ ✪ • ∼ ✌ ∼ • ★ ∗ >

THERE ARE 2 COMMENTS ON “Lundagård är estetiskt perfekt”

Dag

6. April 2009 at 14:17

Vet du vad jag gjorde i förra veckan? Nä, det tror jag inte. Jag gick genom Lundagård i tisdags. Klockan var väl kanske runt 19.45. Ur skuggorna kom det flera män, mörkermän tänkte jag men jag hade fel. De flockades kring bysten av Otto Lindblad och brast ut i sång. Det visade sig att det var Ottos 200-årsdag och att Studentsångarna firade det genom en spontankonsert. De sjöng Studentsången, sakta och fint som jag aldrig har hört den och sedan jazzade de loss i Ångbåtssång. Det var mycket vackert, ungefär som här:
http://www.youtube.com/watch?v=ESATe8BQwpU

Jenny Maria

8. April 2009 at 07:34

Jag är avundsjuk på dig. Det är precis sådant här som jag drömmer om att få se. Och det är precis sådana här händelser som gör Lundagård än mer perfekt.

:-)

COMMENT ON THIS POST