Skäl till försiktighet

har-satt-jag-och-vantade-pa-ingenting.jpg

bortom-gott-och-ont.jpg

var-allt-omkring.jpg

an-av-ljus-an-av-skugga-dar-jag-njot.jpg

allt-blott-pa-lek.jpg

och-sa-tiden-forflot.jpg

nietzsche.jpg

Jag har haft synnerliga besvär med rastlöshet på sistone. Tvångsliknande tankar om varför jag sitter här när jag kunde vara ute och rida på hästar över stränder och gröna kullar eller nåt? En eskapistisk personlighet – det är smärtsamt, men inte sällsynt vad jag kan förstå.

Vilket är det av era karaktärsdrag som ni förbannar mest?

THERE ARE 17 COMMENTS ON “Skäl till försiktighet”

issi

24. April 2009 at 06:25

Rastlösheten, som samtidigt är en av de egenskaperna jag mest uppskattar…

issi

24. April 2009 at 06:26

Dina bilder ger mig feber, by the way

Jenny Maria

24. April 2009 at 07:55

Jag blir glad när andra har samma ”problem” som jag själv. Stödgrupp är väl inte att tänka på eftersom jag (och säkert du) blir så rastlös när jag måste vara i möten och grupper. ;)

Rastlösheten, inbillar jag mig åtminstone, är kopplad till fantasin och därför behöver jag den. Kommen en bit i livet skulle det kännas tomt om den försvann. Jag bara önskar att ”den” gick att stänga av och på.

Tack Issi!

Ulrika

24. April 2009 at 09:35

Jag skrev en “jag vill”-lista igår. Där finns mycket vilja till att rida hästar, gå barfota i grönt gräs, känna doft av sommarregn, åka någonstans dit jag aldrig varit förut, bada naken i havet, plocka blommor, sova i tält…och VÄLDIGT lite vilja till att vara där jag är, på kontoret, där siffror dansar framför ögonen på mig.

Jenny Maria

24. April 2009 at 12:31

Jag vet Ulrika, det låter så floskelaktigt men det är sådant jag tänker på och vill göra. Typ ligga under träd och det du skriver. Förutom sova i tält. :)

Ulrika

24. April 2009 at 13:55

Det där med sova i tält visar hur desperat gärna jag vill bort, bort, bort fån kontoret. :)

Nattens bibliotek

24. April 2009 at 19:37

Brist på närvaro. Förbannar jag nästan jämt. Jag är ständigt på väg. Ständigt upptagen med något. Istället för att bara vara här och nu. Och självhjälpsböcker för ökad närvaro hatar jag. Men jag har mina hemmaknopade knep. Riktiga samtal med nära vänner är ett sådant. Då är jag totalt närvarande och missar inte ett ord.

Jenny Maria

25. April 2009 at 09:55

Jag känner igen det, jag hatar känslan när jag inser jag inte varit närvarande. Jag antar att det går att träna bort, jag ska öva på mina vänner.

:-)

Nattens bibliotek

26. April 2009 at 12:42

Jag tycker mycket om bilden på flickan med örhänget och gardinen. S.

sara b

26. April 2009 at 13:01

bilderna är fantastiska

Jenny Maria

26. April 2009 at 19:50

Tack Siri (är det väl?)

Tack Sara.

Karin

27. April 2009 at 20:44

suck ja!
rastlöshet, jag känner nog mer en bundenhet som jag inte tycker om…känner mig som i ett fängelse när jag MÅSTE gå till jobbet, MÅSTE var där på bestämda tider…
jag vill ocskå bara gå ut när jag vill, glo på djur å natur precis när jag vill…men det går inte…man har valt…man har valt vad man skall tjäna till och man måste tjäna för att leva och förmodligen har våra liv ett syfte…att tjäna….suck

Karin

27. April 2009 at 20:45

åh ja, Jenny! så underbara bilder!!!!glömde skriva det!

Gunilla

29. April 2009 at 21:53

Wow, så vackra bilder!

Jenny Maria

2. May 2009 at 08:28

Tack Gunilla! ♡

MatsRG

19. May 2009 at 13:18

Vilka vackra bilder du har tagit!
Jag blir tagen av dem…

M

COMMENT ON THIS POST